Elsinco Budapest Kft.

KIKUSUI PCR-M sorozat

PCR-M tápegységek A Kikusui PCR-M sorozat folytatja az új méret- és tömegstandardok felállítását, hiszen ez a legkisebb helyigényű AC és DC tápegység. A PCR-M család három tagból áll, egy 500, egy 1000 és egy 2000 VA-es tápegységből.
A PCR-M sorozat mindegyik modellje rendkívül tiszta és stabil kimenettel rendelkezik. A kimenő AC feszültség 1 V és 270 V között, a frekvencia 40 Hz - 500 Hz-es tartományban változtatható.

A standard elektromos hálózatokról (pl. 230 V AC, 50 Hz-en) üzemelő PCR-M sorozatú AC tápegységek különféle feszültségek és frekvenciák előállítására, illetve különféle vizsgálatok elvégzésére használhatók:

Az elektromos hálózati környezeti hatások teszteléséhez a PCR-M sorozattal különböző elektromos hálózati rendellenességek szimulálhatók: váratlan hálózatkimaradások, feszültség- és frekvenciaingadozás, feszültségcsúcsok stb. Ezek a tesztek a PCR-M alapkiépítéséhez tartozó RS232C interfésszel, illetve az opcionálisan kapható USB vagy GPIB interfészekkel teljesen automatizálhatók.
Ezenkívül az opcionális analóg interfész installálásával lehetőség nyílik a PCR-M sorozatú egységek teljesítményerősítőként vagy jelgenerátorként való használatára is.

A váltakozó áramú kimeneti feszültség 1 és 270 V között bármilyen értékre beállítható, ahogy a kimeneti áram frekvenciája is tetszőleges értékre állítható 40 és 500 Hz között. A PCR-M sorozatú AC tápegységeknek három üzemmódjuk van: AC, DC és AC + DC (DC-re szuperponált AC). DC üzemmódban a PCR-M AC tápegységek az 1,4 és 380 V közötti tartományban képesek DC feszültséget generálni. A biztonságos üzemelést mindig biztosítják a sokoldalú védelmi funkciók.

Mindemellett a PCR-M sorozatot a mérési funkciók egész sorával is ellátták, ilyenek egyebek között a feszültség, az áramerősség, a hasznos és a látszólagos teljesítmény, valamint a teljesítmény- és az amplitúdótényező mérése.


PCR-M tápegységek PCR500M tápegység PCR1000M tápegység PCR2000M tápegység PCR500M tápegység hátfal PCR1000M tápegység hátfal

KIKUSUI PCR-LE sorozat

PCR500-LE
Sokan Önök közül már régóta ismerik és használják a Kikusui PCR-LA sorozatának valamely családtagját. A PCR-LA sorozatú tápegységek továbbfejlesztéseként jelent meg az új PCR-LE sorozat, amely hasonlóan magas minőséget és gazdag mérési funkcionalitást biztosít a felhasználóknak.

A PCR-LE sorozat fontosabb jellemzői:
► 500/1000/2000/4000/6000/9000 VA kimenő teljesítményű modellek
► A tápegységek párhuzamosíthatók, vagy 3 fázisú rendszerré alakíthatók
► AC, DC, valamint AC+DC üzemmódokkal rendelkezik
► RS232C standard interface mellett elérhető az USB, LAN (LXI), GPIB is
► Működési frekvenciatartomány 1Hz-1000 Hz
►Egyedi hullámformák generálása, EMC (IEC61000-3/4-XX) standardok ismerete
►Lecsatolható előlap, számos mérési funkció (RMS/ p-p áram és feszültség, felharmonikusok, teljesítmény-tényező, hatásos- és meddő teljesítmény, stb )

TopCon TC.ACS 4 kvadrátos teljes digitális hálózatszimulátor

TopCon TC.ACS 4 kvadrátos, teljes digitális hálózatszimulátor A különböző energiaforrások növekvő száma, (úgymint napelem, szélkerék, vagy bio-energia rendszerek) szükségessé tették a komoly szabályozókat a közüzemi hálózatok irányába történő táplálások tekintetében. A rendszergyártóknak bizonyítani és tesztelni kell a saját eszközeik megfelelőségét. A hálózat szimulátorok egy elektromosan ekvivalens áramkört nyújtanak, de lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden lényeges paramétert változtassuk, abból a célból, hogy vizsgáljuk a tesztelés alatt álló eszköz viselkedését és reagálását.

Programozható paraméterek:

• Frekvencia változtatás
• Fázisszög változtatás
• Amplitudó változtatás
• Az alapfrekvencia lépcsőzetes váltása
• Aszimmetrikus 3-fázisú feszültség
• Mikro-megszakítások és vibrálások
• Periodikus és egyszeri feszültség ingadozások
• Feszültségesések, 3 fázison, vagy csak egyetlen fázison
• Harmonikus feszültségek 3 kHz-es sávszélességig
• Különböző programok EMC jellemzésekre

A rendelkezésre álló modellek listáját ide kattintva tekintheti meg:

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.