Elsinco Budapest Kft.

Röviden az Aeroflex-ről

Az Aeroflex Incorporated egy sokoldalú, a legkülönfélébb csúcstechnológiás mikroelektronikai, valamint teszt- és méréstechnikai termékek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalat.

Kommunikációs rendszereket, hálózatokat és automatikus tesztrendszereket támogató termékeinket az egész világon alkalmazzák.
Az Aeroflexnek a széles sávú és a vezeték nélküli kommunikáció fejlesztésében elért, nagy elismertségnek örvendő eredményei szabadalmazott és saját technológiák széles körén alapulnak. Munkánkban összhangba hozzuk az új és érdekes innovációk kutatását azzal a követelménnyel, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek képesek a nagy volumenű termelés kiszolgálására, és amelyeket a legjobb minőség és megbízhatóság jellemez. Ennélfogva agresszíven üldözzük azokat a technológiákat, amelyek nemcsak a legkiválóbb teljesítménnyel ruházzák föl termékeinket, hanem elérték a kiforrottságnak azt a szintjét is, ami biztosítja ügyfeleinknek a hatékony gyárthatóságot és a nagy értéket.
Az Aeroflex félvezetőpiaci sikerei leginkább a műholdas távközlésben alkalmazott, űrtechnológiai minőségű, , sugárzás ellen védett, „space qualified”, „radiation hardened” termékeinek köszönhetők. Az Aeroflex költséghatékony eljárása a nehéz körülmények között is működni képes félvezetők gyártására már kétségbevonhatatlanul bebizonyította érdemeit, eredményességét nagy múlt igazolja. Abban az iparágban, amelyben a megbízható eljárások és szállítók létfontosságúak, hitünk szerint egy olyan irigylésre méltó helyzetben vagyunk, amely a minőség és a megbízhatóság hozta kikezdhetetlen hírnéven, valamint az elengedhetetlen űrtechnológiai tapasztalat örökségén épült fel.
Az Aeroflex Incorporated csúcstechnológiás megoldások globális szállítója az űrtechnika, valamint a celluláris és széles sávú honvédelmi kommunikáció piacán. A vállalat sokoldalú technológiai eszköztára biztosít hátteret a teszt- és méréstechnikai, illetve mikroelektronikai termékek tervezéséhez, fejlesztéséhez, gyártásához és kereskedelméhez. Az 1937-ben alapított Aeroflex Incorporated zárt körűen működő társaság több mint kétezer-hatszáz alkalmazottal világszerte.

3250 és 3280

Az Aeroflex 3200 sorozatú asztali spektrum- és jelanalizátorai általános fejlesztési célokat szolgálnak, rugalmasan alkalmazhatók digitális és analóg rendszerek vizsgálatához, valamint előzetes EMC-megfelelőségi tesztekhez.

3250- és 3280-as Spektrumanalizátor

3410

Az Aeroflex 3400 analóg- és vektorjel generátora ideális eszköze az általános célú RF eszközök fejlesztéséhez és gyártásához a 250 kHz - 6 GHz-es frekvenciatartományban.

3410 analóg- és vektorjel generátor 6GHz-ig

2945B

A 2945B az Aeroflex komplex analóg rádiókommunikációs analizátora.

2945B Analóg Rádiókommunikációs Analizátor

3920

Az Aeroflex 3920-as sorozata az analóg és digitális rádiós rendszerek professzionális analizátora.

Aeroflex 3920 Digitális és Analóg Rádiókommunikációs Analizátor

IFR6000

Az IFR 6000 egy kompakt, vízálló, navigáció-teszt műszer, mely alkalmas a MODE A/C/S transponder, DME, TCAS, ADS-B és TIS tesztek végrehajtására.

IFR6000 Navigáció-teszt műszer

PXI

Az Aeroflex 3000C sorozatú PXI termékportfóliója RF vektorjel-generátor, digitalizáló és combiner modulokból áll.

RF PXI rendszer
[1] 2 » »»

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.