Elsinco Budapest Kft.

Anite Nemo

Röviden az Anite Nemo-ról

Az Anite élenjáró szállítója a vezeték nélküli rádióinterfész (air interface) mérési megoldásoknak. Az Anite Nemo eszközei alkalmasak a szolgáltatások mérésére és elemzésére a hálózati ciklus minden fázisában: a telepítéstől az ellátottság bővítésén át a szolgáltatások optimalizálásáig. A méréstechnikai eszközök a következő technológiákat támogatják: GSM/GPRS, W-CDMA/HSDPA/HSUPA, 4G LTE, TETRA és DVB-H


Drive Teszt megoldások

Nemo Outdoor Mobile Az Anite’s Nemo Outdoor sokoldalú, hordozható műszaki mérésadatgyűjtő, amelyet a vezeték nélküli hálózatok air interface-ének mérésére és monitorozására terveztek. Az Anite Nemo Outdoor támogat minden fontos vezetéknélküli-szabványt, ilyenek pl.: a GSM/GPRS/EDGE a W-CDMA/HSDPA/HSUPA, az LTE, TETRA és a DVB-H. A rendszer használható akár mérőterminálokkal (pl. Nokia, Motorola, Sagem, LG, Samsung), akár olyan szkennerekkel, mint az Anritsu ML8720C / ML8740B. Az Anite Nemo Multi Platformot alkalmazva – a hálózati operátorok több szolgáltató hálózatán és többféle technológián hajthatnak végre egyidejű benchmarking méréseket.

Post Process Tools

Nemo Analyze Minden PC-s merevlemezre rögzített mérési adat elemzés céljából utófeldolgozó eszközökre vihető át, például az Anite analitikai eszközére, a Nemo Analyze-ra. Az Anite Nemo Analyze egy könnyen kezelhető minőségvizsgálati-jegyzőkönyv-varázslót bocsát a felhasználó rendelkezésére, így Microsoft® Excellel megtekinthető jegyzőkönyvet készíthet egy egyedi állományból vagy egy állománycsoportból. A nyílt fájlformátum révén minden eredmény exportálható olyan külső utófeldolgozó szoftveralkalmazásba, mint pl. a MapInfo vagy azActix.

NEMO Quality Agent – folyamatos QoS monitoring

NEMO Quality Agent Megjelent az új NEMO Quality Agent platform, a Symbian és Android operációs rendszerű készülékeken futtatható minőségellenőrző alkalmazás. A NEMO Quality Agent nem igényel Trace terminálokat, az alkalmazás kereskedelmi forgalomban elérhető mobil készülékekre telepíthető.

A háttérben futó szoftver folyamatosan rögzíti a hálózat paramétereit, a hívás, SMS/MMS és adatletöltéshez kapcsolódó statisztikákat. A QoS és hálózati azonosító adatokat a Quality Agent egy logfile-ba rögzíti, melyet időről időre elküld a NEMO Analyze adatfeldolgozó szervernek. A Nemo Analyze Post Process Tool a bejövő log file-okat folyamatosan feldolgozza, riportokat, statisztikákat készít. A rendszer több tízezer készüléket is képes menedzselni, így kiválóan alkalmas arra, hogy a mobil operátorok az alkalmazást széles ügyfélkörben elterjesszék.

Fontosabb rögzített adatok:
►GPS koordináta
► Cellainformáció (MCC, MNC, LAC, Cell ID)
► Alap rádiós paraméterek (Rx, RSCP….)
► Minimum, maximum és átlagos letöltési sebesség
► PDP context információ (attempt, duration, deactivation)
► SMS és hanghívással kapcsolatos statisztikák, success rate-ek

Fontos kiemelni, hogy a hívószámokat, vagy adatletöltés esetén az IP címeket a rendszer nem regisztrálja.

Nemo Handy

Nemo Handy Az Anite kínálatában szerepel egy kis, kézi terepi tesztmegoldás is, az Anite Nemo Handy. Méréstechnikai célszoftver alkalmazásával a Nemo Handy lehetővé teszi a MOS-alapú hangminőség-tesztelést, a mobilalkalmazások QoS/QoE tesztelését, és a GSM/GPRS/EDGE, a W-CDMA/HSDPA, LTE és WLAN vezeték nélküli hálózatok rádióinterfészének mérését.

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.