Elsinco Budapest Kft.

AUDIO- ÉS VIDEO-MÉRÉSTECHNIKA

Megjelent a Leader legújabb hullámforma monitora

LV5333 hordozható SDI hullámforma monitor A Leader bemutatta a legújabb, LV5333 típusű Multi SDI Hullámforma Monitorát. A világ legnépszerűbb hordozható hullámforma monitora most még jobb lett - most 3G-vel, hisztogrammal és felhasználó által beállítható fals színekkel kapható!
A készülék rackbe is építhető.Március 31-ig kedvezményes, bevezető áron érhető el!

Bővebb információért látogasson el a gyártó weboldalára!

LEADER LV-5330 Hullámforma monitor

LV5330

Előfordul, hogy egyes jelenetek felvételére nincs egynél több lehetőség. Ezekben a helyzetekben a kamerák helyes szín-egyensúlyának beállítása kritikus, hiszen élethű színvisszaadás nélkül a néző számára a képélmény romolhat. Az ilyen esetek elkerülésére ajánljuk Önöknek a Leader LV5330 típusú hullámforma monitorozóját.
Az LV5330 egy multi-SDI monitorral felszerelt precíziós videó jel hullámforma és vektor-szkóp megjelenítő. A különböző ’multi-display’ kombinációk lehetőséget nyújtanak teljeskörű és egyszerű monitorozásra miközben a teljes kijelzőn megjelenő grafikonok információval szolgálnak a fizikai paraméterekről. A mérőműszer rendelkezik beépített audió-analízis funkciókkal is, mint pl. a Lissajous-megjelenítés, vagy a szintmérés.


Főbb jellemzők:
• Két HD/SD SDI jel egyidejű megjelenítése, nagyfelbontású 6,5”-os TFT LCD XGA kijelzőn
• Képernyőkép rögzítése és exportálása USB-n keresztül, további kiértékelés céljából
• A kamera kompozit kimenőjelének megjelenítése a kijelzőn
• Akár 8 beágyazott audio csatorna megjelenítése
• 30 előre programozott, betölthető beállítás
• Távoli vezérelhetőség Ethernet porton keresztül
• Állványra és rackbe szerelhető (0,5 RU széles és 3 RU magas)
Leader LV5380 Multi SDI monitor

LV5380 multi sdi monitor Az LV 5380 multi-SDI monitor, egy professzionális platform a videojelek analíziséhez. A mérőműszer rendelkezik beépített audió-analízis funkciókkal is, mint pl. a Lissajous-megjelenítés, vagy a szintmérés. A nagyfelbontású kijelzőn egyszerre 2 db SDI jelet jeleníthetünk meg, azokon minőségvizsgálatokat végezhetünk, valamint a képeket USB-n keresztül exportálhatjuk egy további kiértékelés céljából.

Leader LT450 pattern generátor

LT450 pattern generátor Az LT450-es sorozat egy multi-formátumú pattern generátor, mely lehetővé teszi a video-megjelenítő eszközök (TV, PC monitor, projektor….) vizsgálatát. Az LT450 rendelkezik, HDMI, S,D, RGB, DVI-I interface-ekkel, audio-kimenettel távvezérlési lehetőségekkel.

MMTS

MMTS Az Aeroflex MMTS rendszere automatizált és teljes körű analíziseket tesz lehetővé az audio és video megjelenítő és továbbító rendszer-eszközökön. Az MMTS az AVI, JPEG, MPEG, QuickTime, TIF, RAW, BMP, DPX és számos egyéb szabványt támogat.
A mérőrendszer valós idejű monitorozó rendszerként is funkcionál, mely minden a stream-ben előforduló hibát megtalál, úgy mint eldobott frame-ek, pixelproblémák, rövid idejű lefagyás, audio problémák, stb.
Az MMTS rendszer a különböző egyezményes jelminőség-vizsgáló szabványok szerinti kiértékelésre is alkalmas, mint pl. PEVQ, PEAQ, MOS, DMOS, PSNR. Interface szempontjából is rengeteg lehetőség adódik: SDI,HDSDI I/O, HDMI, DVI, Component
Composite, S-Video I/O, SPDIF, Stereo Analog Audio, VGA, DVB /ASI.

Leader 3217

Leader 3217 RDS Standard Signal Generator A 3217 egy professzionális RDS jelgenrátor, melynek működési tartománya 100 kHz-től egészen 140 MHz-ig terjed. A kimeneti jelek lehetnek CW, FM, vagy AM. modulált jelek, valamint a jelgenerátor rendelkezik RDS (Radio Data System) és TRI (Traffic Radio Information) generálási kapacitással.

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.