Elsinco Budapest Kft.

Cubro

Röviden a CUBRO-ról

A távközlés világa egyre bonyolultabbá válik. Az átviteli és hozzáférés-technikában egyre sűrűbben tűnnek fel új technológiák. A távközlési vállalatok, carrier- és internet-szolgáltatók ezért alig képesek lépést tartani a fejlődéssel. Az Acronet szakembergárdája tanácsadással és szolgáltatásokkal segíti ügyfeleit, hogy lépést tudjanak tartani rohamosan fejlődő világunkkal.


CUBRO TAP

CUBRO TAP TAP (Test Access Port) segítségével az Ethernet/IP hálózati forgalomhoz férhetünk hozzá annak monitorozása céljából optikai vagy rézhálózatok esetén, 10/100/1000 illetve akár 10Gbit/s sebességig. A hálózati linkek teljes forgalmát csomagvesztés nélkül a TAP monitorozó portjára csatolhatjuk ki, mely port nem hat vissza a hálózati forgalomra. A CUBRO TAP-eket magas fokú megbízhatóság jellemzi és az ügyfelek kérésére egyedi kialakítás szerint, személyre szabott igényeknek megfelelően is megrendelhetők.

A TAP-ek használatának előnye, hogy a forgalom teljes monitorozása, tükrözése (port mirroring) nem terheli a hálózatot. A telepített eszköz monitor portjain aggregálásra vagy szűrésre is lehetőségünk van, de optikai-réz konverterként is használhatjuk. Az eszköz Link Save technológiával készült. Azaz a megfigyelt link nem szakad meg még akkor sem, ha a tápellátás megszűnik.

Néhány gyakori kiépítés áttekintése:

 • Optikai TAP
 • 10/100 Mbit Multilink aggregátor
 • Rezes Multi link Gbit aggregátor
 • Optikai Multi link Gbit aggregátor
 • SyncE TAP Synchronous Ethernet wander mérésre

PacketMaster család

Pocket Master
Alapvetően a Packetmaster egy TAP (Test Access Point), de ennél sokkal többre képes, valójában egy nagyteljesítményű többcélú IP forgalomanalizáló és kezelő berendezés, ami használható routerként, switchként, cross connectként, aggregátorként, terhelés kiegyenlítőként, szűrőként, stb.

A 30 vagy 100 Gbit/s adatfeldolgozási teljesítménnyel rendelkező kiépítés létezik, akár 24 darab 10/100/1000 és 2 darab 10 Gbit-es port áll rendelkezésünkre. Az eszköz Layer 2-től Layer 7-ig képes elemezni és monitorozni a forgalmat. A berendezés kivállóan alkalmas DPI tesztekre, mivel Layer 7-ig bezáróan több ezer szűrő funkcióval rendelkezik, így lehetőséget nyújt számunkra, hogy bizonyos aplikációk minőségét, forgalmi statisztikáit vizsgáljuk.

Megvalósított funkciók:

 • Aggregátor:
  Ennek a funkciónak köszönhetően 240 port egyidejű monitorozására van lehetőség
 • Szűrő:
  Forgalomszűrés IP-cím, portszám, fizikai bemenet vagy egyedi payload tartalom alapján! Layer 7-ig
 • Terheléselosztás:
  Terheléselosztás IP-cím, portszám és fizikai bemenet szerint, Layer 6-ig
 • Duplikált forgalom eltávolító:
  Ez a funkció teljesen automatikusan távolítja el a duplikált csomagokat, kiemelten fontos, amikor több linket és entitást monitorozunk ahol ugyanazt a forgalmat többször is rögzíthetjük például VoIP hívások esetén.
 • 10 Gbit-es forgalom demultiplexáló:
  Erősen terhelt 10 Gbit/s-es linket könnyen demultiplexálhatunk 24 darab Gbit/s-es linkre, ezzel megkönnyítve a feldolgozást.
 • Cross connect funkció:
  Layer 3-as cross connect, plusz aggregátor és szűrő egyben.
   
A PM (PacketMaster) sorozat termékei:

EX sorozat

EX sorozat Az EX jelentése kiterjesztés (EXtension). Az EX család drámaian kiterjeszti a portok adatfeldolgozási teljesítményét egészen 1,2 Tbit-ig. Az alapvető különbség a PM és az EX sorozat között az adatfeldolgozási teljesítmény, amiben az EX sorozat erősebb viszont a nagy sebességek miatt a PM-mel ellentétben nem képes Layer 4 fölött monitorozni, szűrni.

A 176 Gbit/s, 960 Gbit/s vagy 1,2 Tbit/s adatfeldolgozási teljesítménnyel rendelkező kiépítés, amin akár 48 darab Gbit-es és 4 darab 40 Gbit-es port áll rendelkezésünkre.

Megvalósított funkciók:

 • Aggregátor:
  Több bemeneti port forgalmának egyesítése egy kimenetre vagy párhuzamosan több kimenetére, monitorozó portra.
 • Szűrő: 
  Szűrhetünk VLAN ID, MAC cím, IP cím vagy port szám alapján. 4000 szűrő beállítására van lehetőség egy egységen belül.
 • VLAN ID kezelés: 
  Hozzáadhat, eltávolíthat vagy automatikusan lecserélhet minden előre kiválasztott azonosítót egy másikra. Ez hasznos lehet, ha több hálózat forgalmát aggregáljuk amelyek VLAN ID-je megegyezik, de bemeneti portjaik különböznek. Így aggregálás közben megváltoztathatjuk azokat a bemeneti portok alapján, kizárva annak a lehetőségét annak, hogy a különböző hálózatok forgalma összekeveredjen.
   
Az EX sorozat termékei: 

PACKETMASTER EX5 176 Gbit/s 
PACKETMASTER EX12 256 Gbit/s
PACKETMASTER EX48 960 Gbit/s 

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.