Elsinco Budapest Kft.

Leader

Bővebben a Leader-ről

A LEADER ELECTRONICS CORP az audiovizuális piac és a televíziózás legkorszerűbb vizsgálókészülékeinek és méréstechnikai eszközeinek ötvenéves tapasztalatokkal rendelkező, nagy múltú, jelentős japán szállítója.

A Leader olyan termékek fejlesztésével szolgálja ki az iparág szükségleteit, mint a jelgenerátorok, a hullámalak-monitorok, a videoalkalmazásokhoz való vektordiagram-oszcilloszkópok vagy a tv-tuner-mérő-rendszerek szintmérői és fűrészgenerátorai. Kínálatában találhatók még a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó oszcilloszkópok, tv-szintmérők és hangfrekvenciás vizsgálóberendezések is.

A Leader erős pozíciókkal van jelen a jövő trendjei által meghatározott olyan nagy jelentőségű területeken is, mint a digitális televíziózással kapcsolatos professzonális videózás, a szórakoztatóelektronika speciális részterületei, a Blue-ray, DVD, CD optikai lemezek vagy a lapos képernyős LCD- és plazmatévék.


LV5380 Multi SDI monitor

LV5380 Multi SDI monitor Az LV 5380 multi-SDI monitor, egy professzionális platform a videojelek analíziséhez. A mérőműszer rendelkezik beépített audió-analízis funkciókkal is, mint pl. a Lissajous-megjelenítés, vagy a szintmérés. A nagyfelbontású kijelzőn egyszerre 2 db SDI jelet jeleníthetünk meg, azokon minőségvizsgálatokat végezhetünk, valamint a képeket USB-n keresztül exportálhatjuk egy további kiértékelés céljából.

LT450 pattern generátor

LT450 pattern generátor Az LT450-es sorozat egy multi-formátumú pattern generátor, mely lehetővé teszi a video-megjelenítő eszközök (TV, PC monitor, projektor….) vizsgálatát. Az LT450 rendelkezik, HDMI, S,D, RGB, DVI-I interface-ekkel, audio-kimenettel távvezérlési lehetőségekkel.

3217 RDS Signal Generátor

3217 RDS standard signal generátor A 3217 egy professzionális RDS jelgenrátor, melynek működési tartománya 100 kHz-től egészen 140 MHz-ig terjed. A kimeneti jelek lehetnek CW, FM, vagy AM. modulált jelek, valamint a jelgenerátor rendelkezik RDS (Radio Data System) és TRI (Traffic Radio Information) generálási kapacitással.

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.