Elsinco Budapest Kft.

Röviden a VIAVI-ról

A távközlési iparban optikai termékek, valamint vizsgálóberendezések és méréstechnikai megoldások vezető szállítója lévén, a VIAVI műszaki portfóliója a száloptikai megoldások alapvető biztosítéka olyan iparágak számára, mint a széles sávú távközlés, a félvezetőgyártás, a dokumentumhitelesítés, a márkavédelem vagy a biotechnológia.

A VIAVI-innováció olyan innovatív megoldások és szolgáltatások sokaságának katalizátora, amelyek naponta elérik az emberek életét. A gépkocsiban, és otthon, munka közben, a moziban és az áruházban, de még a bankban vagy az orvosi rendelőben is ott van valamilyen VIAVI-technológia azokban az új generációs termékekben, amelyek megvalósítják az elképzelhetetlent.

PacketPortal

A VIAVI legújabb fejlesztése a PacketPortal alkalmazás, amely egy szoftver segítségével a már jól ismert „cloud computing” mintát követi. A PacketPortal működése a csatlakoztatott hálózati rendszer által szolgáltat információra épül.

PacketPortal

Y.1564

Új szoftververzió jelent meg a VIAVI MTS-5800 és MTS-6000A mérőműszereiben. A már jól ismert RFC-2544 optimalizált mérésre épülve az ITU-T Y.1564 mérési szabvány kerül bevezetésre, amelyet SAMComplete néven találhatunk meg mérőműszerünkben, frissítést követően.

Y.1564

40/100GbE teljesítmény mérésére alkalmas modul

A VIAVI a napokban mutatta be a legújabb fejlesztését, amit az MTS-8000 mérő műszeréhez kínál: a 40/100 GbE teljesítmény mérésére alkalmas modult.

40/100GbE teljesítmény mérésére alkalmas modul

MTS-2000 moduláris kéziműszer

A VIAVI MTS-2000 műszere egy kézi multi-teszt platform, elsősorban a területi technikusok számára telepítéshez, bekapcsoláshoz és üzemeltetéshez FTTx/PON, hozzáférési, Metro és vállalati hálózatokon, a legmagasabb elvárásoknak megfelelően.


MTS-2000 moduláris kéziműszer

T-BERD/MTS-5800

Megjelent a T-BERD/MTS-5800, a JDSU „svájci bicskája”

A VIAVI T-BERD/MTS-5800 kézi hálózat tesztere válasz a Carrier Ethernet fejlődésével kapcsolatos kihívásokra.

T-BERD/MTS-5800

MTS-6000A átviteltechnikai és optikai platform

Az MTS-6000A egy moduláris platform, felépítéséből adódóan mainframe szoftveropciókból és hardvermodulokból állítható össze a kívánt konfiguráció, leginkább átviteltechnikai mérésekre specifikálva.

MTS-6000A SDH Ethernet OTDR CD PMD OSA
[1] 2 » »»

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.