Elsinco Budapest Kft.

Röviden az Anritsu-ról

A mérési megoldások élvonalbeli japán gyártója nagy múltra tekint vissza.

Az ANRITSU Corporation elődje, az ANRITSU Electric Co., Ltd. két cég egyesüléséből jött létre 1931-ben: az 1895-ben alapított Sekisansha társaság vezetékes távközlési berendezéseket gyártott, az Annaka Denki Seisakusho 1900 óta játszott úttörő szerepet a vezeték nélküli hírközlési berendezések iparában.

Az ANRITSU változatlanul folytatja hosszú történetét, gyarapítja tapasztalatát a vezetékes és vezeték nélküli távközlésben, hiszen kiváló, korszerű termékeinek széles skáláján megtalálhatók a távközlési berendezések, a mérőműszerek és az irányítóberendezések, az információs terminálok valamint a gyártóberendezések.

Fejlesztéseivel párhuzamosan az ANRITSU kibővítette belföldi gyártóközpontjait, és külföldi leányvállalatokat is alapított.

1990-ben csatlakozott az ANRITSU-csoporthoz az amerikai Wiltron Co. műszergyártó cég, és ezzel az ANRITSU termékportfóliója az RF, mikrohullámú és vezeték nélküli alkalmazásokban használatos műszerek nagy választékával bővült ki.

2005-ben csatlakozott az ANRITSU-csoporthoz a NetTest (székhely: Dánia, Koppenhága), és olyan megoldásokat hozott az ANRITSU-portfólióba, amelyek tökéletes kiegészítői lettek az addig meglévő ANRITSU-termékeknek. A NetTest-termékek elsősorban a modern távközlési hálózatok installálását és karbantartását szolgáló hordozható teszt- és mérőműszerekből állnak.

Az ANRITSU-termékeket világszerte több mint 100 országban alkalmazzák a legkülönbözőbb iparágakban. Az ANRITSU-csoport kiváló minőségű termékeivel áll ügyfelei rendelkezésére, ezt szolgálja az ISO 9001-es nemzetközi szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszere is.


Anritsu műszercsalád

Kérjük, tekintsék meg összefoglalónkat az Anritsu műszercsaládról

Anritsu műszercsalád

MT8221B

Az MT8222A/MT8221B BTS Master kitűnő választás 2G, 2.5G, 3G és 4G vezeték nélküli bázisállomások telepítéséhez, karbantartásához és hibaelhárításához.

MT8221B Új BTS Master

MT8212E

A Cell Master alapkiépítésben tartalmaz egy 6 GHz-es kábel- és antennaanalizátort, egy 6 GHz-es spektrumanalizátort és egy 6 GHZ-es teljesítménymérőt. A műszert 10 MHz-es demodulátorral tervezték, hogy alkalmas legyen 2G/3G/4G és WiMAX jelek demodulálására.

MT8212E Cell Master

S332E

A Site Master család tagjai minden olyan funkciót tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlenek a mobil hálózatok installálásával és üzemvitellel foglalkozó szakemberek számára.

S332E Site Master

MS271XE

Az Anritsu MS271XE sorozata 4 GHz és 6 GHz felső határfrekvenciával rendelkező, ultrakönnyű, akkumulátorról működő kézi, érintőkijelzős, spektrumanalizátor.

6 GHz-es RF spektrumanalizátor

MS2724B

Az Anritsu MS272XB sorozata egy olyan nagy teljesítményű, ultrakönnyű, akkumulátorról működő kézi spektrumanalizátor, amely folytonosan lefedi a 9 kHz – 20 GHz-es frekvenciatartományt.

20 GHz-es spektrumanalizátor
[1] 2 3 » »»

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.