Elsinco Budapest Kft.

IXIA

Röviden az IXIA-ról

Az IXIA termékeivel széles körű lefedettséget biztosít az end to end IP tesztek kivitelezésére. A tesztrendszerek alkalmasak protocol-, monitoring- és load-tesztek végrehajtására Layer 2… Layer 7 tartományokban, egészen 100GBit/s sebességig. Az IXIA ügyfelei között szerepelnek a nagynevű Router, Switch, Data Center, Tűzfal fejlesztők, gyártók, Multi-Play infrastruktúraszállítók, mobil- és vezetékes operátorok.
IP hálózatok tesztelése IXIA mérőrendszerrel

Az IXIA a világ vezető gyártója az E2E IP tesztelés területén. Hardveres és szoftveres tesztrendszerei alkalmasak protokollemulációra, monitorozásra, valamint hálózatok stressz-tesztjeire Layer 2… Layer 7 tartományokban, egészen 100GBit/s sebességig. Az IXIA ügyfelei között szerepelnek a nagynevű Router, Switch, Data Center, Tűzfal fejlesztők, gyártók, Multi-Play infrastruktúraszállítók, mobil- és vezetékes operátorok.

IXIA Chariot

Az IXIA Chariot rendszere egy szoftveres platform, mellyel E2E teszteket végezhetünk két végpont között. Példákkal megvilágítva végpontoknak tekinthetünk egy enterprise környezetben két munkaállomást, vagy egy mobil hálózatban két mobil készüléket, vagy egy mobil készüléket és a szolgáltató valamely applikációs teszt szerverét (VoIP, Video,…. FTP szerver). Az IXIA Chariot rendszere egy központi szerver utasításainak megfelelően (akár automatizáltan) teszteket tud futtatni a végpontok között. A Chariot jelenleg 150 fajta applikációs tesztet támogat, pl. Bittorent, FTP, IPTV, VoIP, Telnet, Lotus Notes, Oracle, Exchange, Citrix, VMware….

A tesztek indítása előtt ki kell választanunk a két végpontot és meghatározni azt, hogy milyen jellegű tesztet szeretnénk futtatni a két végpont között. A végponti kliens szabadon letölthető, a tesztek során az un. agent-nek aktív állapotban kell lennie. A tesztek eredménye a rendszert menedzselő központi oldalon jelenik meg, a kliensek nem láthatják a mért eredményeket.
Az applikációs tesztek az alábbi fontosabb operációs rendszereket támogatják:
• Windows 2000/XP/WIN7/Windows Server 2008
• Windows Mobile
• Linux (fontosabb disztribúciók)
• Android
• MAC OS, IOS
• Symbian
• Sun Solaris
• IXIA saját célhardverei

IXIA IxNetwork

IXIA IxNetwork L2-L3 tesztekre, protocol-emulációra alkalmas rendszer, mely segítségével, tesztelhetünk pl. Router-eket és Switch-eket. Protocol-ok egész arzenálja áll rendelkezésre, mint pl. az IPv4/v6 Routing, Bridging, Broadband, Multicast, MPLS, Carrier Ethernet és Converged Data Center protocol-ok.

IXIA IxLoad

IXIA IxLoad L4-L7, multi-play szolgáltatások tesztelésére alkalmas rendszer. Sok ezer előfizetőt, előfizetői csoportokat modellezhetünk, milliónyi session indításával tesztelhetjük a hálózatunk és egyes hálózati elemek áteresztő képességét, vizsgálhatjuk a QoS és egyéni KPI jellemzőket. Az IxLoad segítségével tesztelhetjük rendszerünket biztonsági szempontok alapján.

IXIA IxCatapult

IXIA IxCatapult Flexibilitás, skálázhatóság, kiváló performancia jellemzi az IxCatapult-ot, amely teljes protocol-stack, load és funkcionális tesztekre alkalmas HW és SW rendszer. IxCatapult segítségével interoperabilitási és conformancia tesztet végezhetünk pl. LTE, UMTS, GSM, SS7, VoIP rendszerünkön.

IXIA Hardverek

IXIA Hardverek Az IXIA keretek 2db, vagy 12/16 db modul befogadására képesek. A keretbe helyezett modulok éles üzem közben is cserélhetők. Ügyfeleink számos mérőmodul közül választhatnak az applikációnak megfelelően egészen 100Gbit/s sebességig. Az IXIA mérőmodulok portonként különálló CPU-val és memóriával rendelkeznek. Minden egyes fizikai portra más-más felhasználó tud bejelentkezni és függetlenül a többi felhasználótól saját teszteket futtatni. Egy modulon belül lehetőségünk van a memória és a CPU teljesítmény aggregációjára is, így az extrém teljesítményt igénylő alkalmazások sem jelentenek problémát.

WLAN tesztelési lehetőségek IXIA rendszerekkel

Az IxVeriWave egy klienscentrikus, WLAN hálózatok tesztelésre alkalmas rendszer. A modell, melyet a termék kifejlesztése során a gyártó követett, lehetőséget nyújt kiterjedt, valós forgalmi- és protokoll analízisekre, nagyszámú kliens szimulációra, valós hang-, adat- és videóforgalom generálására, monitorozásra. Az IxVeriWave eszközöket a WLAN chipset- és eszközgyártók, hálózatépítő és -üzemeltető ügyfelek egyaránt használják.
A rendszer skálázható, a célhardverek nyújtotta professzionális tesztelés mellett lehetőség van szoftveres tesztmegoldások alkalmazására is. A szoftveres megoldás számos, mindenki által ismert platformokat támogat, mint pl. a Windows, Linux, IOS, MAC OS, Android operációs rendszer.

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.