Elsinco Budapest Kft.

Kikusui

Röviden a KIKUSUI-ról

szoveg

A Kikusui nagy teljesítményű DC tápegységek, köztük innovatív többtartományos tápok, korszesrű AC tápegységek, elektronikus terhelések és villamosbiztonsági teszterek vezető japán gyártója.

Az 1951-ben alapított Kikusui kiváló hírnévre tett szert a mérnöktársadalomban, és mára a Kikusui nevet nagyra tartják a műszakiak nemcsak Japánban, de az egész világon.

Jelszava: „Emberben és termékben a legkiválóbbat!” Ennek megfelelően a Kikusui szüntelenül olyan termékek létrehozásán fáradozik, amelyek mindig megelőzik koruk műszaki színvonalát. Így járul hozzá a Kikusui Electronics az elektronikai ipar további növekedéséhez és fejlődéséhez.

1995 decemberében Kikusui megkapta a japán minőségbiztosítási szervezettől (JQA) az egész világon elismert ISO 9001-es nemzetközi minőségbiztosítási szabvány szerinti minősítést, 2000 decemberében pedig a világ első nemzetközileg elismert szabványos környezetvédelmi minősítését, az ISO 14001-et.


PCR-M tápegységek

PCR-M AC tápegységek A Kikusui PCR-M sorozat folytatja az új méret- és tömegstandardok felállítását, hiszen ez a legkisebb helyigényű AC és DC tápegység. A PCR-M család három tagból áll, egy 500, egy 1000 és egy 2000 VA-es tápegységből.
A PCR-M sorozat mindegyik modellje rendkívül tiszta és stabil kimenettel rendelkezik. A kimenő AC feszültség 1 V és 270 V között, a frekvencia 40 Hz - 500 Hz-es tartományban változtatható.

PCR-LE sorozat

PCR-LE sorozat Sokan Önök közül már régóta ismerik és használják a Kikusui PCR-LA sorozatának valamely családtagját. A PCR-LE sorozatú tápegységek továbbfejlesztéseként jelent meg az új PCR-LE sorozat, amely hasonlóan magas minőséget és gazdag mérési funkcionalitást biztosít a felhasználóknak.

A PCR-LE sorozat fontosabb jellemzői:
► 500/1000/2000/4000/6000/9000 VA kimenő teljesítményű modellek
► A tápegységek párhuzamosíthatók, vagy 3 fázisú rendszerré alakíthatók
► AC, DC, valamint AC+DC üzemmódokkal rendelkezik
► RS232C standard interface mellett elérhető az USB, LAN (LXI), GPIB is
► Működési frekvenciatartomány 1Hz-1000 Hz
► Egyedi hullámformák generálása, EMC (IEC61000-3/4-XX) standardok ismerete
►Lecsatolható előlap, számos mérési funkció (RMS/ p-p áram és feszültség, felharmonikusok, teljesítmény-tényező, hatásos- és meddő teljesítmény, stb )

PAS sorozat

PAS sorozat tépegységei A PAS sorozat kapcsolóüzemű DC tápegységekből áll. Zajvédettségük még nagy EMC emisszióval zavart környezetben is biztosítja a problémamentes, jól szabályozott egyenáramú kimenetet.
A DC-DC átalakítók, akkumulátorok és egyéb gépjármű-villamossági komponensek tesztjeihez szükséges feszültségtartományoknak megfelelően kibővültek a PAS sorozat maximális névleges feszültségértékei.
A PAS modellekben egy új teljesítménytényező-korrekciós áramkör csökkenti a látszólagos teljesítményfelvételt, a vonaltorzítást és a hővesztességet, különösen a nagyüzemi üzemeltetésnél.
Az azonos modellek egyszerű párhuzamos működtethetőségének rugalmassága szükség esetén lehetővé teszi a többletteljesítmény gazdaságos biztosítását.
A könnyű rendszer-integrációt digitális és analóg távvezérlő-interfész teszi lehetővé, amely garantálja a költséghatékony és ugyanakkor nagy teljesítményű távirányítási lehetőségeket (egyetlen GPIB címen akár 32 PAS egység is vezérelhető).

Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.