Elsinco Budapest Kft.

Benchmarking, Drive Test

Enterprise szintű Big Data rendszerek mobil operátoroknak

Nemo big data alapú hálózatmenedzselő rendszer - integrált OSS, előfizetői és drive teszt adatokkal A Nemo Xynergy terméke egy big-data alapú, skálázható, könnyen használható web-es platform, ami lehetőséget nyújt a drive test, OSS, és előfizetői adatok integrálására egy közös platformban. A hálózatmenedzsment rendszer automatizálaható, infrastruktúraszállítótól független és tartalmazza az össze fontos hálózati technológia támogatását egészen LTE-A és VoLTE technológiáig.

A Nemo Xynergy platform engineering szintű adatokat és mély betekintést biztosít a customer experience és mobil hálózati performancia világába. A big data alapú platform a multi-vendor, multi-technológia, multi-adatforrás révén extrém hatékonyságot biztosít a mobil operátorok számára.

Nemo Handy-A: LTE-A, LTE CAT6 Carrier Aggregation támogatással

Nemo Handy-A: LTE-A, LTE CAT6 Carrier Aggregation támogatással Megjelent a Nemo Handy-A Android OS alapú mérőtelefon legújabb változata. A Nemo Handy-A számos RF paramétert, hívásokkal, adat fel- és letöltéssel kapcsolatos statisztikát jelenít meg. Lehetőségünk van szkripteket futtatni, a mért eredményeket a GPS koordinátának megfelelően tárolni. A beépített térkép mellett a betölthető BTS file is komoly segítséget nyújt a cellák ellenőrzése során.

A legfrissebb Nemo Handy-a mérési képességeivel kapcsolatban, az alábbi linkeken tájékozódhat:

Nemo Invex II - Mobile Benchmarking rendszer

Nemo Invex - Mobile Network Benchmarking rendszer Az Anite Nemo Invex II rendszere a piac legnagyobb kapacitású Benchmarking rendszere, ami a hagyományos mobil technológiák mellet a legkorszerűbb LTE-A, LTE Carrier aggregation és VoLTE technológiákat is támogatja.
Az Invex II drive teszt szintű részletességgel gyűjti az adatokat, részletes szkenner- és handset konfigurálási képességeinek köszönhetően a begyűjtött adatok benchmarking és engineering szintű igényeket is tökéletesen kielégítenek. 

  • Több mint 50 csatorna konfigurálása egy rendszerben
  • Multi-scanner támogatás
  • PESQ és POLQA voce quality mérések
  • Social media tesztek
  • Alacsony fogyasztás

Drive Teszt megoldások - Nemo Outdoor

Nemo Outdoor drive test Az Anite Nemo Outdoor drive teszt rendszere egy sokoldalú mérésadatgyűjtő, amelyet a vezeték nélküli hálózatok air interface-ének mérésére és monitorozására terveztek. A begyűjtött adatok elemzésének segítségével a mobil hálózatot hatékonyabbá tehetjük, lefedettséget, szolgáltatás minőséget jobbá tehetjük. A Nemo Outdoor az összes fontos tehnológiát támogatja

  • GSM/GPRS/EDGE
  • W-CDMA/HSDPA/HSUPA,
  • LTE, LTE-A
  • TETRA

A rendszer használható akár mérőterminálokkal (pl. Samsung, Huawei, Nokia, ....), akár olyan szkennerekkel, mint az Anite FSR1, Anritsu, PcTel, DRT. Az Anite Nemo Multi Platformot alkalmazva – a hálózati operátorok több szolgáltató hálózatán és többféle technológián hajthatnak végre egyidejű benchmarking méréseket.

Megjelent a Nemo Outdoor legújabb változata- immár Samsung Galaxy S5+ LTE CAT6 támogatással

Nemo Analyze Post Process Tool

Nemo Analyze post processing tool A Nemo Analyze Post Process Tool standalone, vagy multi-user környeztben használható drive teszt adatelemző rendszer, ami RAN optimalizálási és RAN tervezési folyamtokat segít. A Nemo drive teszt rendszer nyílt file formátuma mellett több más gyártó file formátumait is támogatja. A hibakeresést, riportkészítést számos előre definiált rutin támogatja, de lehetőségünk van saját KPI listák alapján is elemezni a begyűjtött adatokat.

A Nemo Analyze más platformok számára is átjárhatóságot biztosít, adat-exportálási képességei kiválóak. A Nemo Analyze post process rendszer használata gyorsan tanulható, nem igényel professzionális adatbázisszakértelmet, így rendkívüli népszerűségnek örvend.Akciós műszereink bemutatása, demóműszerek

Ajánlatkérés, bővebb információ termékeinkről

Kiállítások, bemutatók, kongresszusok

Elküldjük Önnek a negyedévente megjelenő ELSINCO hírlevelet

Hírlevél leiratkozás

A műszerek szervizelését és kalibrálását is vállaljuk

Tréningek, bérmérés, tanácsadás

Néhány együttműködő partnerünk.