Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

Regeneratív RLC-Load Mód

Regeneratív RLC-Load Mód

Az ACS hálózat szimulátorok vadonatúj működési módot kínálnak,  az RLC-impedancia szimulációs mód segítségével!
Ezzel a megoldással az egy-három fázisú reaktív áramkörök viselkedése valós időben szimulálható,  DC-től egészen 1000 Hz-ig terjedő sávszélesség tartományban. A TC.ACS ebből kifolyólag helyettesítheti a nagyméretű és drága alkatrészeket, mint például teljesítményellenállások, teljesítménykondenzátorok és nagy teljesítményű mágnesek. A szimulált összetevők értékének beállítása és hangolása teljes működésben lehetséges egy speciális TC.ACS GUI segítségével, amely programozható és automatizált teszt-szekvenciákat is lehetővé tesz.

RLC-Load üzemmód alkalmazási példa: Új módszerek a hálózathoz kapcsolt áramtermelő berendezések „Anti-Islanding” tesztjeihez.

A DIN V VDE V 0126-1-1 vagy a VDE-AR-N 4105 vagy az IEEE 1547 szabványok szigorú előírásokat tartalmaznak a nyilvános hálózatot tápláló áramtermelő berendezésekre. A fő cél az összes fontos műszaki specifikáció harmonizálása és a biztonsági kockázatok elkerülése a szigeti („islanding”) körülmények között. Mostanáig a passzív hangolt áramköröket használó tesztelési módszerek jelentős erőfeszítéseket igényelnek mind a drága alkatrészek, mind a munkaidő szempontjából. Teljesítményáramköri szimuláció a TC.ACS sorozat segítségével egyszerűen megvalósítható azáltal, hogy az összekapcsolt R-L-C áramkörök helyett egyszerűen „Szimulált impedancia” használható. Ezenkívül ugyanaz a TC.ACS eszköz felhasználható az összes szükséges feszültség- és frekvenciateszt elvégzésére ugyanazon tesztáramkör alapján, ezért a DIN V VDE V 0126-1-1 szabvány szerinti tesztkövetelmények teljes skálája megvalósul a pénzbeli és időbeli kiadások töredékéért.

Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Adatok
Cikkszám
12_Reg_RLC