Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

LeCroy WaveRunner 8000HD Oszcilloszkóp

LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp
LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp
LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp
LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp
LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp
LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp

Teledyne LeCroy WaveRunner 8000HD oszcilloszkóp

A WaveRunner 8000HD az egyetlen olyan oszcilloszkóp, amely 8 analóg csatornát és 16 digitális csatornát kínál. Továbbá lehetőséget biztosít két 8 csatornás rendszer szinkronizálására, és nem kerül hátrányba, ha a digitális csatornákat is használja. A WaveRunner 8000HD 12-bites oszcilloszkópjai, az akár 5 Gtp-os mélységű memóriával a jelek hosszú ideig rögzíthetők, és ugyanakkor a magas mintavételi gyakoriság is megmarad legkisebb részletek láthatósága érdekében.

 

Fő jellemzők:

  • Legnagyobb felbontás – 12 bit folyamatosan
  • Több csatorna és rugalmasság – 8 analóg és 16 digitális csatorna
  • Legmélyebb memória – 5 Gpt rögzítés egyszerű navigációval – kompromisszumok nélkül
  • 16 csatorna megjelenítése egyetlen képernyőn a OscilloSYNC™ segítségével
  • Az erőteljes, kimeríthetetlen eszközkészlet lehetővé teszi és egyszerűsíti az összetett elemzéseket
  • MAUI OneTouch felület intuitív és a hatékony működtetést biztosít.
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

8 csatorna jobb, mint 4 csatorna

A csatornák számának duplázása, jóval kevesebb, mint a négycsatornás oszcilloszkóp árának kétszerese. Növelje hatékonyságát és termelékenységét azáltal, hogy egyidejűleg több rendszert elemez, és keresse meg azokat a problémákat, amelyek nem lennének nyilvánvalóak ha csak négy csatornát használna.

 

16 analóg csatorna a OscilloSYNC™ segítségével

Nézze és vezérelje a 16 analóg csatornát egyetlen képernyőn az OscilloSYNC technológiával – mintha egyetlen 16 csatornás adatgyűjtő rendszere lenne. A telepítés rendkívül egyszerű en megvalósítható.

 

Nem kell beáldozni egyetlen analóg csatornát sem

A 8 analóg és a 16 digitális csatorna mindig elérhető. Más oszcilloszkópok megkövetelik, hogy beáldozzon egy értékes analóg csatornát a digitális bemenetekért cserébe. A Teledyne LeCroy-val mindig megkapja az összes csatornát.

 

5 Gpts - gyors és érzékeny

A WaveRunner 8000HD oszcilloszkópok kifinomult adatgyűjtési és memóriakezelési architektúrát tartalmaznak, amelyek gyorssá és érzékenyé teszik az 5 Gpt-os adatrögzítést. A nagyobb memória jobb betekintést biztosít a rendszer viselkedésébe.

 

Egyszerű navigáció

A mély memória és a magas mintavételi sebesség egyaránt rögzíti a milliszekundum méretű trendeket és a pikoszekundum méretű glitch-et. A WaveRunner 8000HD oszcilloszkópok fejlett felhasználói felülettel vannak felszerelve, amelyek megkönnyítik a különböző jellemzők megtalálását, és pozícionálását, nagyítások beállítását.

 

Kompromisszumok nélkül

A WaveRunner 8000HD 500 ms adatot képes felvenni a teljes 10 GS / s mintavételi sebességgel - és folyamatos 12 bites felbontással. A kevesebb memóriával rendelkező oszcilloszkópok esetén a mintavételi gyakoriságát szükséges beáldozni az azonos felvételi időhöz.

 

3-fázisú teljesítmény konverzió tesztek:

A WaveRunner 8000HD 12-bites oszcilloszkópjai 8 analóg csatornát biztosítanak (16-ot a OscilloSYNC-vel). A 3-fázisú teljesítményelemző szoftver és a nagy teljesítményű probe-ok lehetővé teszik inverterek, teljesítményrendszerek és vezérlők elemzését.

 

Autóipari és teljesítmény integritási tesztek:
A WaveRunner 8000HD 12-bites oszcilloszkópjaiban a nagy csatorna szám, a mély memória és a széles választékú validációs és debug szoftverek kombinációja lehetővé teszik a specifikus autóipari és teljesítményteszteket.

 

Beágyazott számítási rendszerek tesztelése:
A WaveRunner 8000HD 12-bites oszcilloszkópok, lehetővé teszik a beágyazott számítási rendszerek tesztelését (analóg,digitális, soros adat) a leghosszabb adatrögzítéssel a legnagyobb felbontás mellett is.

Elérhető változatok: 

WaveRunner 8038HD   (350 MHz sávszélesség, 8 bemeneti csatorna, 50 Mpts/ch, 10GS/s)

WaveRunner 8058HD   (500 MHz sávszélesség, 8 bemeneti csatorna, 50 Mpts/ch, 10GS/s)

WaveRunner 8108HD   (1 GHz sávszélesség, 8 bemeneti csatorna, 50 Mpts/ch, 10GS/s)

WaveRunner 8208HD   (2 GHz sávszélesség, 8 bemeneti csatorna, 50 Mpts/ch, 10GS/s)

Adatok
Cikkszám
WaveRunner_8000HD