Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

VectorStar Vektor-hálózatanalizátor család

VectorStar Vektror-hálózatanalizátor család

Anritsu VectorStar VNA-k

Az Anritsu első szélessávú Vektor Hálózat Analizátor (VNA) rendszere kiemelkedő 70 kHz - 145 GHz frekvenciaátfogással rendelkezik, és immáron akár 1.1 THz-re is bővíthető mm-es hullámú modulokkal kiegészítve.

Az Anritsu új szabványt hozott létre a szélessávú mérésben a VectorStar ME7838D rendszer bemutatásával. Az eszköz az iparág legjobb frekvenciátfogását adja a 70 kHz és 145 GHz közötti frekvenciatartományban. A műszer a kategóriáján belüli legjobb dinamikatartománnyal, kalibrációs és mérési stabilitással és mérési gyorsasággal büszkélkedhet.

A VectorStar ME7838D, képes különböző hullámhosszokon, (úgymint RF, mikrohullám, és millimeter hullám), egyetlen sweep-et végighajtani, egy eszközön, mindezzel lehetőséget biztosítva még pontosabb karakterisztikák felállítására. Az Anritsu saját fejlesztésű, nem-lineáris tápvonal (NLTL) modulja teszi lehetővé a szélessávú működést. Az új modul megnöveli a korábbi Anritsu NLTL modulok frekvencia tartományát, és kompatibilis az alap VectroStar ME7838 rendszerrel.

Az Anritsu tervezett egy innovatív, 0,8 mm-es teszt port csatlakozót az ME7838D szélessávú rendszerhez. A 0,8 mm-es csatlakozó új lehetőségeket teremt a 110 GHz feletti, haladó szintű hálózatanalízisre és rendszertervezésre.

Azáltal, hogy a szélessávú mérések frekvencia tartománya 145 GHz-re növekedett, a VectroStar ME7838D úgy üzemel, mint egy több sávos rendszer, mely egyetlen szondát használ – ezáltal nem csak helyet takarítunk meg, hanem a VectorStar ME7838D lecsökkenti a rendszer beállítási idejét, és növeli a mérés megbízhatóságát.

Kérdés a termékről
Adatok
Adatok