Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

Ekahau AI Pro

Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro
Ekahau AI Pro

Ekahau AI Pro Wi-fi felmérő és tervező szoftver

Megjelent az Ekahau Pro szoftver utódja az Ekahau AI Pro. A piacon elsőként már 6 GHz-re is lehet tervezni vele. Megújult felülettel, nagyon sok új funkcióval rendelkezik az új szoftver. A szoftverlicensz továbbra is önállóan megvásárolható, ha csak tervezés szükséges, de felmérés esetén erősen javasolt a Sidekick 2 célhardver megvásárlása hozzá.

Ez a piacon elérhető legszofisztikáltabb Wi-Fi tervező és felmérő program.

A licenckezelés maradt account alapú.

 

Újdonságok:

 • AI Auto-Planner: Készítse el mesterséges intelligenciára optimalizált hálózatát másodpercek alatt, miközben az iterációs optimalizálások ezrei automatizálják az AP-k manuális elhelyezése és konfigurálása helyett a feladatát. Használja a mesterséges intelligencia által generált kialakítást úgy, ahogy van, vagy folytassa a beállítását az egyedi telepítési igények szerint.
 • Inspect Mode: Kattintson az alaprajz bármely pontjára, hogy lokalizált és részletes képet kapjon a Wi-Fi performanciájáról a kliensek szintjén. Ellenőrizze, hogy teljesül-e a lefedettség, a jel-zaj viszony, a csatornainterferencia vagy bármely más meghatározott követelmény.
 • Channel Planner: Határozza meg hálózata számára az abszolút legjobb csatornakonfigurációt egy automatikus csatornaoptimalizáló algoritmussal, amely az AP-k valós jelmintáit használja fel, hogy minimalizálja a csatornainterferenciát mindhárom sávon (2,4 GHz, 5 GHz és 6 GHz).
 • Network Simulator: Használja a csatornatervezőt a hálózat azonnali fejlesztéséhez, vagy futtasson szimulációt, hogy megtudja, hogyan teljesítene hálózata különböző AP-modellekkel. A Network Simulator tökéletes a 6 GHz hálózatra gyakorolt hatásának megjelenítéséhez, és biztosítja, hogy a Wi-Fi 6E befektetés azonnali sikert érjen el.
 • Automatic Wall Calibration: Javítsa a tervezési pontosságot és szüntesse meg a rejtett falcsillapítási anomáliákat az automatikus falkalibrációval. Használja a mért Sidekick-felmérés adatait, hogy kiemelje a fal inkonzisztenciáit a tervezésben, és kattintson a javasolt változtatások elfogadásához a jobb, pontosabb tervek érdekében.
 • Visszaverődés és elhajlás figyelembevétele

 

További jellemzői:

 • a szoftver képes automatikus tervezésre 2,4 GHz, 5 GHz, és most már 6 GHz-en is külön-külön is a kiválasztott AP típussal, illetve lehetőség van csak csatorna tervezésre is az optimális kiosztás érdekében
 • kültéri felmérés is végezhető GPS támogatással (nem tartozék) (iPad-en is elérhető beépített GPS esetén, az Ekahau Survey alkalmazásban, Connect terméktámogatás esetén)
 • AP on stick előfelmérés (pre-survey) támogatása (iPad-en is elérhető Ekahau Survey alkalmazásban, Connect terméktámogatás esetén)

Felmérés esetén:

 • értékes információkat kaphat a lefedettségről, a hálózati hibákról, jelerősségről, jel-zaj viszonyról, átlapolodásokról
 • az esetleges hibákkal kapcsolatban megoldási javaslatokat kaphat
 • a spektrumanalizátor funkciót használva interferencia keresésre is alkalmas (Sidekick használatával), egyes zavartatásokat automatikusan fel is ismer
 • többféle riportot generálhat az adott helyzethez megfelelően

 

Az Ekahau AI Pro szoftverlicenc önmagában is megvásárolható csak tervezés esetén, viszont a Connect terméktámogatás mindenképpen szükséges hozzá. Felmérés esetén erősen javasolt az Ekahau Sidekick célhardver megvásárlása is, mely felgyorsítja, pontosabbá, és kényelmesebbé teszi a felmérést.

 

Ekahau AI Pro szoftver cikkszáma is változatlan: ESS-PRO-SW2

Új Ügyfelek csak Connect terméktámogatással vásárolhatják meg az Ekahau AI Pro szoftvert, ennek cikkszáma: ECS-1YR

Connect terméktámogatás meghosszabbítása 1 évvel, cikkszáma: ECS-1YR-R

Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Videó
Adatlap
Részletek

Az Ekahau AI Pro Windows és MacOS rendszereken futtatható. Aktív Connect terméktámogatás esetén ezen felül még iOS és Android rendszerű tabletekkel, telefonokkal az Ekahau Survey (amellyel csak felmérés végezhető, tervezés nem) és Analyzer alkalmazás is használható.

Adatok
Videó

Adatlap