Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

Ekahau Sidekick

Ekahau Sidekick
Ekahau Sidekick
Ekahau Sidekick
Ekahau Sidekick
Ekahau Sidekick
Ekahau Sidekick

Ekahau Wi-Fi felmérő jel- és spektrumanalizátor

Az Ekahau Sidekick egy Wi-Fi-re specializált célhardver, melynek használatához Ekahau Pro szoftverlicenc szükséges, valamint Pro vagy Connect terméktámogatás. Új ügyfelek már csak a Connect terméktámogatással tudják megvásárolni, valamint az Ekahau Pro szoftverlicenccel.

 

Azon ügyfelek számára, akik még nem rendelkeznek Sidekick-kel, csak Ekahau Pro licenccel (és USB-s mérő adapterrel, pl. NIC-300), van lehetőség külön is megvásárolni a Sidekick mérőegységet, hogy a Wi-Fi felmérést sokkal gyorsabban és pontosabban el tudják végezni. Továbbá Pro terméktámogatásról érdemes upgradelni Connect támogatásra is, hogy minden előnyét ki tudják használni a Sidekick eszköznek.


Az eszköz egy integrált rádiós egység, ami 2 db ipari minőségű Wi-Fi chipet és egy kalibrált, kétsávos, nagysebességű spektrumanalizátor modult tartalmaz. Az Ekahau Pro szoftver a Sidekick kiegészítéssel egyszerűbbé, gyorsabbá és pontosabbá teszi a kültéri és beltéri Wi-Fi hálózatok felmérését, tesztelését, diagnosztikáját.

 

A Sidekick egy komfortosan kialakított, könnyű és hordozható akkumulátoros egység, melyet összeköthet valamilyen az Ekahau Pro szoftvert futtatni alkalmas eszközzel pl.: laptoppal (windows-os vagy mac-es), windows-os tablettel. Az utóbbi időben pedig megjelent az Ekahau Survey app is iOS rendszerű iPad-re illetve iPhone-ra. Az Ekahau Analyzer alkalmazás pedig mind iOS rendszerű eszközökre, mind Android rendszerű eszközökre elérhető.

 

Előnyök:

  • Jelentősen gyorsabb és még pontosabb Wi-Fi hálózati felmérés
  • Párhuzamos, a korábbi megoldásokhoz képest 4-10x gyorsabb 2,4 GHz és 5 GHz-es spektrumanalízis
  • Hosszú akkumulátor élettartam: több mint 8 óra folyamatos survey esetén
  • Egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a Site Survey feladatokat
  • Nem szükséges órákon keresztül egy nehéz laptopot „kiálló” adapterekkel hordozni

 

A Sidekick 1 forgalmazása megszűnt 2022. július 20-tól.

 

Garancia: 1 év jótállás

 

A Sidekick cikkszáma: ESK-1

 

Tartozékai és cikkszámaik:

Töltőkábel: ESK-1-POWER

USB kábel: ESK-1-USB

Garancia kiterjesztése 36 hónapra: SK-Extended-Warranty-36

Kérdés a termékről
Adatok
Videó
Adatlap
Adatok
Videó

Adatlap