Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

Ekahau Pro

Ekahau Pro
Ekahau Pro
Ekahau Pro
Ekahau Pro

Ekahau Pro Wi-fi felmérő és tervező szoftver

Az Ekahau Pro szoftver vásárlása esetén már nem jár USB-s Wi-Fi mérőadapter, mint korábban. Önállóan is megvásárolható maga a szoftverlicensz, ha csak tervezés szükséges, de felmérés esetén erősen javasolt a Sidekick célhadrver megvásárlása hozzá.

Az Ekahau Site Survey, azaz immáron Ekahau Pro szoftvert tervezésre és felmérésre használhatja. A tervezés első lépése egy térkép fájl (png, pdf, jpg, CAD) hozzáadása. Ez a piacon elérhető legszofisztikáltabb Wi-Fi tervező és felmérő program.

A 10.3-as verziótól kezdve az Ekahau átállt a hardverhez kötött licenckezelésről az account alapú licenckezelésre.

 

Tervezés esetén:

 • különbőző csillapítással rendelkező falakat jelölhet ki, ezzel közel valóságos környezetet teremtve
 • automatikus fal-felismerés cad fájlok esetén
 • előzetes lefedettségi területeket adhat meg
 • ezen területekre teljesítendő hálózati követelményeket adhat ki
 • választhat a programban tárolt tömérdek AP és antenna közül, melyeket kívánt pontokon elhelyezhet
 • a szoftver képes automatikus tervezésre 2,4 és 5 GHz-en is külön-külön is a kiválasztott AP típussal, illetve lehetőség van csak csatorna tervezésre is az optimális kiosztás érdekében
 • kültéri felmérés is végezhető GPS támogatással (nem tartozék) (iPad-en is elérhető beépített GPS esetén, az Ekahau Survey alkalmazásban, Connect terméktámogatás esetén)
 • AP on stick előzetes felmérés támogatása (iPad-en is elérhető Ekahau Survey alkalmazásban, Connect terméktámogatás esetén)

Felmérés esetén:

 • értékes információkat kaphat a lefedettségről, a hálózati hibákról, jelerősségről, jel-zaj viszonyról, átlapolodásokról
 • az esetleges hibákkal kapcsolatban megoldási javaslatokat kaphat
 • a spektrumanalizátor funkciót használva interferencia keresésre is alkalmas (Sidekick használatával), egyes zavartatásokat automatikusan fel is ismer
 • és többféle riportot generálhat az adott helyzethez megfelelően

 

Az Ekahau Pro szoftverlicenc önmagában is megvásárolható csak tervezés esetén, viszont a Connect terméktámogatás mindenképpen szükséges hozzá. Felmérés esetén a erősen javasolt az Ekahau Sidekick célhardver megvásárlása is, mely felgyorsítja, pontosabbá, és kényelmesebbé teszi a felmérést.

 

Ekahau Pro szoftver cikkszáma: ESS-PRO-SW2

Meglévő Ekahau felhasználok esetén még van lehetőség a Pro terméktámogatás 1 évvel való megújítására, ennek cikkszáma: ESS-PRO-SUP-R

Új Ügyfelek csak Connect terméktámogatással vásárolhatják meg az Ekahau Pro szoftvert, ennek cikkszáma: ECS-1YR

Connect terméktámogatás meghosszabbítása 1 évvel, cikkszáma: ECS-1YR-R

Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Videó
Adatlap
Részletek

Az Ekahau Pro Windows és MacOS rendszereken futtatható. Connect terméktámogatás esetén ezen felül még IPad-en az Ekahau Survey alkalmazás válozata is használható, amellyel csak felmérés végezhető, tervezés nem.

Adatok
Videó

Adatlap