Méréstechnikai és monitorozó megoldásaink

Ekahau Connect

Ekahau Connect

Ekahau Connect teljes Wi-fi felmérő csomag

Az Ekahau Connect az Ekahau Sidekick-et támogató Wi-fi felmérő szoftvercsalád. A teljes Connect szolgáltatásba egy darab Sidekick is tartozik. A teljes Connect csomag a következő elemekből áll:

Ekahau Pro

A professzionális Wi-fi tervező, elemző, optimalizáló és hibakereső program, mely minden WLAN AP-val, több ezer típusú antennával és minden WLAN szabvánnyal kompatibilis (beleértve a 802.11ax-et is). A szoftver minden Windows és MacOS alapú számítógépen futtatható. A programmal az Ekahau Sidekick kézi analizátor eredményeivel is dolgozhat, vagy hozzáadhat és konfigurálhat térképeket, melyeken aztán a program megannyi lehetőségét felhasználva tervezhet és tesztelhet a kimeríthetetlen eszköztárnak és szimulációs lehetőségeknek köszönhetően.

Ekahau Survey

Ezzel a szoftverrel teljes körű Wi-fi felmérést végezhet, immáron az iPadjéről is. A Survey-vel könnyen átlátható hőtérképet készíthet, mely segíti a felmérést követő analízist.

Ekahau Capture

Az Ekahau Capture szoftver bárki számára lehetővé teszi, hogy az Ekahau Sidekick segítségével csomag elfogást végezhessen. Ezzel az opcióval és a Sidekick két csatornás vételi képességével olyan bonyolult méréseket is könnyű szerrel elvégezhet, mint a két AP közötti roaming.

Ekahau Cloud

Az Ekahau saját felhő szolgáltatásával összekapcsolt munkát végezhetnek a terepen dolgozók és az irodában ülők. Az alapból elérhető helyi tárhelyen és többszemélyes felméréseken kívül, ezzel az opcióval a projekt fájlok folyamatosan mentve és legfrissebb állapotukban elérhetők a felhőben bárki számára, akinek azt a tulajdonos engedélyezi, ezzel a teljes csapat szinkronizált és jó ütemű munkát végezhet.

Az Ekahau Connect csomag minden fent említett szolgáltatás magába foglal, ám az Ekahau Pro szükség esetén önállóan is elérhető, akár Sidekick nélkül is!

 

2021. január 1-jétől szétbontás került a Connect bundle csomag, már csak külön-külön lehet megvásárolni az Ekahau Pro szoftvert és a Sidekick hardvert.

Kérdés a termékről
Adatok
Videó
Adatok
Videó